Tikimybė, kad mūsų ponai išgers žigulį, yra mažesnė nei vištienos. Jis riebesnis ir šiek tiek riebesnis, bet labai skanus. Kulinarai siūlo jį patiekti su persikų padažu. Receptą skaitykite toliau esančiame straipsnyje.
Ingredientai
Gaminimui reikia šių produktų:
- persikų – 2 vnt;
- baltojo sauso vyno – 250 ml;
- cukatos – 2 valgomieji šaukštai.
Kaip paruošti
Viskas, ką jums reikia padaryti, tai išvirti persikus vyne. Norėdami tai padaryti, nuimkite nuo jų odelę ir supjaustykite vaisius gabalėliais.
Persikus užpilkite vynu, suberkite cukorą ir pastatykite puodą ant ugnies. Virkite 10 minučių. Tada nukelkite nuo ugnies.
Prieš patiekiant persikus reikia supjaustyti griežinėliais ir dar kartą išvirti padaže. Šaukštu užpilkite ant košės. Patiekite!