Tai labai skanios salotos, žodžiais jų neįmanoma apibūdinti – turėtumėte paragauti! Krabų salotos su kopūstais ir petražolėmis yra lengvos, bet saldžios. Kreminis produktų derinys – tik ant viršaus. Kaip padažą galite naudoti ne tik majonezą, bet ir grietinę arba natūralų jogurtą. Skirta vakarienei, vakarui ir pusryčiams.
Sudedamosios dalys:
- Kopūstai bilokachannaya – 500 gr.
- Ogirki – 250 gr.
- Krabų lazdelės – 200 gr.
- Vištienos kiaušiniai – 3 vnt.
- Majonezas – 3 šaukštai.
- Maltų juodųjų pipirų pagardui
- Druska su pagardais
Uždenkite kepimo indą:
Kaip pasigaminti krabų salotas su kopūstais, kiaušiniais ir ugnimi? Čia nėra nieko sudėtingo. Pirmiausia paruoškite ingredientus pagal sąrašą. Majonezą galite pakeisti grietine, natūraliu jogurtu arba bet kokiu alyvuogių.
Nuo šviežio kopūsto pašalinkite viršutinius nuskintus lapus. Susmulkinkite kopūstą minkydami šerius aplink kopūsto lapus.
Nulupkite krapų lazdeles nuo fabriko ir supjaustykite jas šiaudeliais.
Nuplaukite ir išdžiovinkite petražoles. Supjaustykite griežinėliais. Odelės, jei ji nėra stambi, nuskilusi ar šiurkšti, pjaustyti nereikėtų.
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite. Supjaustykite juos šiaudeliais.
Dubenyje sumaišykite kopūstus, kiaušinius, petardas, krabų lazdeles. Salotas pagardinkite majonezu, druska, pipirais ir išmaišykite. Jei norite, galite pridėti savų prieskonių, kad būtų skaniau.
Krabų salotas su kopūstais ir petražolėmis pagardinkite šviežiomis žolelėmis ir patiekite.
Skanaus!