Kopūstų salotos: slaptas gaminimo būdas, dėl kurio jos išties skanios!

Skonis, pažįstamas iš vaikystės!

Sudedamosios dalys:

  • Baltieji kopūstai – 600–700 g
  • Morkos – 1 vidutinė
  • Druska – 0,5 arb. šaukštelio.
  • Cukrus – 1 arb. šaukštelis
  • Actas 9% – 3 šaukštai. l.
  • Augalinis aliejus – 4-5 šaukštai. l.

Paruošimas:

1️⃣ Kopūstą supjaustykite plonomis juostelėmis.

2️⃣ Supilkite į puodą, įberkite druskos ir gerai išminkykite rankomis.

3️⃣ Supilkite actą ir išmaišykite.

4️⃣ Slaptas žingsnis – uždėkite keptuvę ant silpnos ugnies ir šiek tiek pašildykite, nuolat maišydami. Svarbu netroškinti, o tik pašildyti!

5️⃣ Morkas sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į kopūstus.

6️⃣ Įberkite cukraus, išmaišykite ir padėkite salotas į šaldytuvą 1 valandai.

7️⃣ Prieš patiekiant, pagardinkite augaliniu aliejumi ir gerai išmaišykite.

Pasiruošę!

Taip pat skaitykite:  Kodėl rytinės sultys yra puikus pasirinkimas?
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Česnakas ir jo savybės

1. Įvadas: Česnako istorija ir kilmė Česnakas (Allium sativum) – tai viena iš seniausių ir populiariausių daržovių pasaulyje,…