Konditeriai atskleidė durpių pyrago ruošimo subtilybes

Šio recepto pierogas panašus į didelį pierogą, tačiau jis vadinamas durpių pierog. Jį labai lengva pagaminti. Jei dar nesate jo bandę, pasiimkite receptą į savo virtuvės knygą.

Ingredientai

Gaminimui reikia šių ingredientų:

  • Borošno – 300 g;
  • kakavos – 30 g;
  • cukrinio cukraus – 120 g;
  • sviesto – 200 g.

Įdarui:

  • grietinio pieno sūrio – 0,5 kg;
  • kiaušiniai – 4 vnt;
  • tsukor – 180 g;
  • grietinės – 100 g;
  • vanilinio tsukor – 10 g;
  • bulvių krakmolo – 30 g.

Kaip paruošti

Sumaišykite sausus ingredientus. Į borošno masę įmaišykite kakavą ir cukruotą cukrų. Dabar čia sudėkite sviestą. Supjaustykite jį į kreminę masę.

Paruoškite įdarą. Sumaišykite rauginto pieno sirupą su kiaušiniais, cukrumi, grietine, vaniliniu cukrumi ir bulvių krakmolu. Mišinį gerai išplakite mikseriu.

Dabar į formą ant pergamento sudėkite pusę kremo. Ištepkite, padarykite šonus. Tai bus apatinė pluta. Supilkite įdarą. Viršų uždenkite dar trupučiu kremo. Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 40 minučių. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Avinžirnių košę paversti restorano patiekalu: paslaptis slypi prieduose
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Gaminame legendinį „Twix”.

Ar prisimenate „Twix” saldymedžio porą? Salykliniai ir karamelizuoti. Jei taip pat mėgstate šį pikantišką skonį, pabandykite pasigaminti šį…