Kokių gudrybių žino ponai, kad barščiai būtų dvigubai skanesni?

Ukrainietiški barščiai skanūs patys savaime, tačiau mūsų ponai žino daugybę paslapčių, kad jų skonis būtų nepakartojamas. Net iš to paties produktų rinkinio skirtingos moterys gamina nepanašias pirmąsias aistras, ir viskas dėl to, kad kiekviena turi savo gudrybių. Atsitiktinių ukrainiečių moterų paklausėme, ko jos deda į barščius.

Išsamesnė informacija

  1. Baigiant virti įberkite šaukštą cukraus, jei kastinys didelis, tuomet šaukštą, o jei 1,5-2 litrų, tuomet šaukštelį.
  2. Porus išvirkite kartu su mėsa: tiesiog nulupkite juos ir virkite, kol suminkštės. Tik nuvarvinę juos supjaustykite šiaudeliais arba patrinkite ir įmeskite į barščius. Kai tik išvirs, reikia jį išvirti. Taip sriuba bus ryškios spalvos.
  3. Geriau į barščius imti įvairių žalumynų, juos dėti ir verdant, ir prieš patiekiant. Kriaušės, petražolės lygiomis dalimis, taip pat dribnoporizanyj chasnik.
  4. Kad barščiai būtų aromatingesni, likus maždaug dviem savaitėms iki padažo išjungimo įdėkite lauro lapą.
Taip pat skaitykite:  Kaip namuose paruošti lydytą sirupą, kad jis būtų natūralus ir pikantiškas
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti