Kokiais prieskoniais rekomenduojama pagardinti grybus kepsniuose?

Dažniausiai girdėti apie prieskonius mėsai ir paukštienai. Grybų atveju pikantiškų ir aromatinių produktų vartojimo kultūra yra mažiau paplitusi. Dažniausiai kalbama apie druską ir pipirus, tačiau jie nėra vieniši. Yra keletas prieskonių variantų, kurie geriausiai pagardins grybus ar grybų troškinius.

Išsamesnė informacija

Svieste, kepti, troškinti grybai, kepti ant grotelių arba virti kaip šašlykai – receptų variantų yra daugybė. Jei planuojate gaminti ką nors pikantiško su grybais, jums tiks šie patiekalai:

  • grybai: aitriosios vyšnios;
  • petražolės;
  • kriaušės;
  • čiobreliai;
  • raudonėlis;
  • rozmarinas;
  • muskato riešutas;
  • lauro lapai;
  • ožragė;
  • kvapieji pipirai.

Grybai naudojami labai aromatingoms sriuboms gaminti. Į jas taip pat rekomenduojama dėti prieskonių. Sriubos skonis ir kvapas tik laimės. Prieš pirmuosius nuovirus reikėtų naudoti baltuosius pipirus, kalendrą ir muskato riešutą.

Svarbiausia naudojant prieskonius nepamiršti apie pomiringumą. Natūralus grybų skonis turėtų būti sąrašo viršuje. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Kaip virti kopūstus įdarytiems kopūstams, kad jie nebūtų ąžuolėti
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti