Mėsa iš maltos mėsos yra labai populiarus kepinys, nes iš jos galima gaminti ir pikantiškus desertus, ir papildyti kitus kepinius. Standartinė tešla gaminama iš boroshnoi, kiaušinių, pieno ir cukor su druska. Tačiau mažai kas žino, kad patyrę virėjai į tešlą nepamiršta įmaišyti bulvių košės. Šis gudrumas leidžia mielėms išlaikyti savo tekstūrą ir „neišeiti” krūtine. Be to, bulvinės mėtos išeina maistingesnės ir pikantiškesnės.
Kaip teisingai įmaišyti bulvių košės?
Vienam buteliui borošno reikėtų paimti mažiau nei 5 vidutinio dydžio bulves, išvirti jas iki virimo pasūdytame vandenyje. Tačiau tai dar ne viskas.
Kad suteiktumėte daugiau skonio, vieną cibulynę taip pat turėtumėte patepti sviestu. Tuomet daržoves sutrinkite trintuvu iki tyrės ir įdėkite į pagrindinį mišinį, atsargiai išmaišydami ingredientus.
Taip pat nepamirškite pieno – nurodytam kiekiui reikėtų apie 350 ml. Kiaušinius įmušti lengviau – pakaks trijų kiaušinių.
Bulvių menteles geriau kepti ant nepridegančios keptuvės nedideliais dydžiais.