Kodėl kulinarai nerekomenduoja bulvių tepti kartu su zibuli

Visi žino apie aromatingas bulves su žibuoklėmis, tačiau kulinarai rado priežastį, kodėl taip jų geriau neruošti. Galite su jais sutikti arba ne, bet mes šią informaciją išsakysime. Ji gali būti kam nors naudinga.

Išsamesnė informacija

Teoriškai apskrudusios bulvės turėtų būti šiek tiek traškios. Taip būna ne visada, bet tai faktas. Kai bulves sutepate riebalais, išsiskiria sultys. Jos paskatina bulves suminkštėti. Dėl to jos būna ne riebios, o troškintos.

Šios minties patvirtinimas yra rekomendacija kepenėles tepti kartu su žibalu. Dėl to kepenys tampa minkštos, nes būtent tokį poveikį daro zibulos sultys.

Kulinarai rekomenduoja viską daryti taip. Mėgstamas bulves patepkite riebalais, o ant kitos keptuvės iškepkite cibulę. Tada juos tiesiog sumaišykite. Bus tas pats, tik geriau. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Ponai atskleidė morkų virimo per 5 minutes paslaptį
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti