Kodėl džentelmenai neišpila vandens iš koldūnų ir kaip jį galima panaudoti kitiems patiekalams

Gaminant koldūnus daug veiksmų atliekama praktiškai automatiškai.

Koldūnai nuolat patenka tarp populiariausių, paprastų ir greitai paruošiamų maisto produktų. Visi veiksmai yra nustatyti, todėl daugelis žmonių nesivaržo pilti vandens iš po koldūnų į kriauklę.

Tačiau tokį sultinį galima naudoti kitiems maisto produktams gaminti, o ne juo atsikratyti.

Tai patvirtino patyrę ponai, kurie visada atviri naujiems eksperimentams. Pasak jų, sultinys gali būti naujos pasijos, kurią galima išvirti per 15-20 valandų, pagrindas.

Vanduo iš koldūnų yra sodrus ir sūrus, todėl jis naudojamas sriubai virti. Pavyzdžiui, su mėsos kukuliais.

Tereikia įdėti troškintų daržovių – cibulių ir morkų. Supjaustykite bulves griežinėliais, pasūdykite makaronų ir sriuba paruošta.

Jei nėra mėsos kukulių, į sultinį galima įdėti tik grikių. Tai bus ne mažiau pikantiška ir aštri grikių sriuba. O jei negalite apsieiti be mėsos, galite naudoti troškinį.

O jei liko 7-10 koldūnų, juos taip pat galite įmesti į sultinį ir turėsite sriubą su koldūnais, a la sriuba su galuškėmis.

Taip pat skaitykite:  Kodėl kulinarai nerekomenduoja bulvių tepti kartu su zibuli
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti