Originalus ir netgi šventinis užkandis. Jį galima gaminti iš kiaušinių, juodųjų ryžių ir krevečių. Išsamų receptą skaitykite straipsnyje.
Ingredientai
Gaminimui reikia šių produktų:
- kiaušinių – 4 vnt;
- krevečių – 200 g;
- chervonos šonkauliukų – 50 g;
- aliejaus – 1 valgomasis šaukštas;
- baziliko;
- alyvuogės;
- žalios spalvos čeburekų;
- druska.
Kaip paruošti
Kiaušinius išvirkite, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Paruoškite krevetes. Išvirkite krevetes ir supjaustykite jas griežinėliais.
Aliejus turi būti kambario temperatūros. Sumaišykite jį su džiūvėsėliais. Įberkite druskos ir krevečių.
Kiaušinius pripildykite įdaro. Ant viršaus uždėkite alyvuogių ir lengvai sūdytos juodos žuvies griežinėlių. Apibarstykite žaliąja ciberžole, bazilikais. Skanaus!