Kartais gaminant maistą iškyla neaiškių situacijų, ko nors nežinojau, ką nors pamiršau. Ir kuo jaunesnė moteris, tuo daugiau klausimų kyla. Šiandien pabandysime pateikti instrukcijas, kurios pravers ruošiant salyklines daržoves.
Išsamesnė informacija
Nemuškite saldėsių aliumininiuose induose, nes jie patamsės.
Jei tešla bus per daug sūdyta, ji surūdys.
Jei į tešlą dėsite per daug cukraus, kepdama tešla greitai patamsės, tačiau centras bus sūrus.
Prieš plakant baltymus ir viršų atšaldykite iki 8-10 laipsnių Celsijaus temperatūros. Suplakti reikia prieš naudojimą, nes pynė negali ilgai stovėti (susitraukia).
Niekada nedėkite maisto produktų į išplaktus bifšteksus, o įveskite juos į maistą ir atsargiai iš apačios į viršų išmaišykite mentele.
Prieš kepdami suminkštinkite bandeles, pyragėlius, pyragaičius, pyragaičius su kiaušiniu 5-10 hv.
Sausus kepinius reikia kepti aukštesnėje temperatūroje, o didelius kepinius – žemesnėje, kad iškeptų.
Dujinę orkaitę, prieš ką nors kepant, reikėtų įkaitinti 10 minučių, o elektrinę – 20 minučių.
Tikimės, kad šie patarimai jums bus naudingi kepant.