Vienas dalykas, kai kopūstai yra jauni. Visai kas kita, kai tenka dirbti su žieminiais kopūstais. Prieš susukant kopūstus būtina padaryti viską, kas įmanoma jų paruošimo etape. Kietas kopūstas nesuteiks pasivaišinimui skonio, todėl jį reikia išvirti.
Išsamesnė informacija
Kietieji kopūstai daro įdarytus kopūstus skanesnius. Rekomenduojama rinktis nedideles galvas. Jos turi būti su nesmulkintais ir švariais lapais. Nupjaukite visą viršūnę, nes jos neprireiks.
Nupjaukite kopūstus nuo kopūstų. Ant ugnies pastatykite puodą su vandeniu ir užvirinkite. Įberkite druskos ir sudėkite kopūstus. Užvirkite ir patikrinkite, ar lapai jau paruošti.
Žmonės dažnai klausia, kiek laiko reikia virti kopūstus. Orientuokitės pagal kopūstus, kuriuos verdate. Jei lapai tapo pakankamai m’jakom, kaip norėjote, galite išimti ir išskobti. Ar tai užtruks 5, ar 20 minučių, priklauso nuo kopūstų. Nepamirškite nupjauti kietųjų baltųjų dalių, kurios neleis jums susukti įdaryto kopūsto.