Galbūt manote, kad su malta mėsa turėtumėte paruošti ką nors pikantiško. Tai galėtų būti kotletai, įdaryti kopūstai arba mėsos kukuliai. Tai puiki idėja, tačiau malta mėsa yra užšaldyta. Kaip išvengti šios situacijos?
Išsamesnė informacija
Jums reikia ką nors pagaminti su malta mėsa, bet nežinote, kaip ją greitai užšaldyti. Galite ilgai ir nuobodžiai laukti, tačiau skanaus kepinio ruošimą teks atidėti kitai valandai ar dienai.
Tinkamas maltos mėsos užšaldymas padės išvengti šios problemos. Net ir nedidelį gabalėlį galėsite pasiimti tada, kai jo prireiks laiku. Tai labai patogu.
Taip pat turėtumėte apsirūpinti užspaudžiamaisiais maišeliais. Galite naudoti paprastus. Tik su pirmaisiais daug lengviau dirbti. Supakuokite faršą į nedideles porcijas. Krūtinėlės nenaudokite, bet išminkykite ją taip, kad masė būtų tolygiai ir smulkiai padalinta.
Kai prireiks maltos mėsos, tiesiog paimkite ploną maltos mėsos rutuliuką ir 10-15 minučių palaikykite šiltame vandenyje. Jis bus paruoštas kepimui.