Apie riebaluotus koldūnus kalbama ne mažiau nei apie virtus. Įdaras tas pats, bet pojūčiai skirtingi. Šiandien pakalbėkime apie riebaluotus koldūnus. Svarbiausia yra tai, kaip jie dedami ant keptuvės. Ar jie turėtų būti sirimi, ar iš karto išvirti?
Išsamesnė informacija
Kepimo variantai yra skirtingi. Ir kiekvienas jų turės savo tiesą. Jei norite juos virti virtus, patikrinkite, ar nėra taukų. Jei jo yra, bus sunku pavadinti lašinius kietais. Jie tiesiog prilips prie keptuvės, o alyvuogių ar aliejaus skleisis įvairiomis kryptimis.
Koldūnai turėtų būti sulipdyti į vieną gumulą. Tepkite vieną pusę 3-5 minutes, tada apverskite į kitą pusę. Įsitikinkite, kad jie nelimpa. Jei reikia, įpilkite daugiau alyvuogių aliejaus. Kai koldūnai apskrunda, supilkite grietinę arba kitą padažą.
Galima virti ir šaldytus koldūnus. Prieš aptepdami juos riebalais neatšildykite. ЇX reikia dėti į keptuvę su alyvuogių aliejumi. Aptepkite riebalais, kad apskrustų. Jei to tinkamai nepadarysite, iš įdaro išbėgs visos sultys.
Koldūnus rekomenduojama išdėlioti taip, kad tarp jų būtų tarpas. Ugnį įjunkite vidutinę. Įpilkite kelis šaukštus vandens ir virkite, kol drėgmė išgaruos. Užteks maždaug 4 valgomųjų šaukštų. Šaldytus koldūnus virkite 20 minučių. Mėgaukitės!