Kaip sutepti žuvį riebalais, kad boroshno nesudegtų

Žuvis, kepta svieste, turi ypatingą skonį, palyginti su kepta žuvimi. Norėčiau, kad ji būtų tokia, kad būtų įvairesnė. Bet paniruvannya borosheni gali padaryti blogą kepsnį. Iš pikantiškos žuvies ji virsta pidižole.

Išsamesnė informacija

Problema slypi tame, kad svarbu tolygiai paskirstyti boroshno žuvies paviršiuje. Kai kuriose vietose jis išeina per plonas. Dėl to atsiranda defektas.

Situaciją galima ištaisyti pakeitus panavimo techniką. Norėdami tai padaryti, turite atlikti toliau nurodytus veiksmus. Maišelyje vysipte paniruvalnu mišinį (borošno, druskos, prieskonių). Į maišelį įdėkite gabaliukais supjaustytą žuvį. Uždarykite maišelį. Dabar įtrinkite ją iš skirtingų pusių.

Šis būdas padeda tolygiai paskirstyti paniruvaną. Tada tiesiog distanet riba su tolygiu jogo rutuliuku. Galite pereiti prie osmažuvannya. Dabar viskas bus gerai.

Taip pat skaitykite:  Cezario salotų padažo gamyba.
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Česnakas ir jo savybės

1. Įvadas: Česnako istorija ir kilmė Česnakas (Allium sativum) – tai viena iš seniausių ir populiariausių daržovių pasaulyje,…