Bandelės atrodo skaniai, kai ant jų būna graži plutelė. Reikia žinoti, kaip tešlą sutepti riebalais. Konditeriai žino keletą variantų, apie kuriuos aprašysime straipsnyje.
Išsamesnė informacija
Bandelės bus saugesnės, jei bus pateptos kiaušiniu. Jei naudosite biloką, paviršius bus blizgus. Alavas suteiks skardai ryškumo ir spalvingumo.
Bandelėms patepti tinka alyvuogių aliejus arba sviestas. Paviršius atrodys matinis. Tarp populiarių produktų variantų tepti konditerijos gaminių taip pat vadiname:
- riebią grietinę;
- cukrozės sirupą;
- pieną.
Po kepimo kepiniai dažnai mirkomi. Tai gali būti cukrozės sirupas, sviestas ir pienas.
Sviestu tolygiai ištepkite bandeles. Jei naudojate kiaušinį, kepinio nevalykite. Danga kepant gali nusitrinti.