Virėjai turi daug originalių maisto gaminimo variantų. Ir kotletai nėra sąrašo viršuje. Problema ta, kad malta mėsa gali būti labai sausa. O problema yra išsaugoti arba sukurti sultingumą.
Išsamesnė informacija
Yra trys būdai, kaip pagerinti maltos mėsos padėtį. Pirmiausia naudokite sviestą. Įdėkite jo į maltą mėsą. Nustebsite, kokie spalvingi ir skanūs bus kotletai.
Niekada negirdėjau apie cukinijas miške. Užtat jei ją sutarkuosite ir įbersite į bendrą masę, ji taps sultinga. Cukinija yra neutralaus skonio. Ji nerūgštins kotletų. Pabaigoje pagardinkite prieskoniais, kad būtų puikus derinys.
Manų kruopos. Ji idealiai tinka prie maltos mėsos. Ji surenka plaukus ir sultis, juos sulaiko, neleidžia išgaruoti. Būtent dėl to jos būna purios. Dabar jūsų kepsneliai tikrai bus patys geriausi. Mėgaukitės!