Virtos karvės odos yra skanios, bet ne maistingos. Ją reikia papildyti padažu. Su juo ji taps visaverte aistra. Norėdami sužinoti, kaip geriausiai jį pagaminti, skaitykite toliau pateiktą straipsnį.
Ingredientai
Gaminimui reikia šių produktų:
- karvės odos – 0,5 kg;
- vandens – 600 ml;
- avinžirnių – 1 vnt;
- morkų – 1 vnt;
- saliero šaknies – 03 g;
- petražolės šaknis – 30 g;
- susmulkinti gvazdikėliai – 0,5 šaukštelio;
- krienai (padažas) – 2 valg;
- lauro lapai – 1 vnt;
-
pipirai, druska.
Kaip paruošti
Supjaustykite žibuokles, morkas, seleras skiltelėmis ir užpilkite vandeniu. Palikite virti, kol bus paruošti.
Likus 15 min. iki virimo pabaigos pasūdykite ir įberkite prieskonių, o likus 2 min. iki virimo pabaigos dėl skonio, žinoma, įdėkite lauro lapų.
Išvirtą mėsą supjaustykite porcijomis ir užpilkite krienų padažu. Jei jo neturite paruošto, galite pasigaminti patys. Tam tikslui sumaišykite grietinę, tris kartus tarkuotus krienus, žaliuosius laiškinius česnakus, druską ir citrinos sultis. Skoniui pagardinti galite įdėti Dižono garstyčių. Puikiai tinka ir alyvų padažas, apie kurį rašėme prieš kurį laiką.