Kas norėtų pyrago prie arbatos? Daugelis žmonių jų skonį prisimena iš vaikystės. Jei pametėte receptą, mes jį paskelbsime. Šie pyragėliai tikrai taps mėgstamiausiais tarp krosnių.
Ingredientai
Kepimui reikės šių produktų:
- kiaušinio – 1 kiaušinio
- borošno – 300 g;
- grietinės – ½ valgomojo šaukšto;
- zucor – -3 valgomieji šaukštai;
- sviesto – 2 šaukštai;
- rospushuvach – 1 šaukštelis.
Kaip paruošti
Persijokite borošno. Įmuškite kiaušinį, cukorą, grietinę. Sviestas turi būti minkštas. Įdėkite jį ir nepamirškite užtepėlės. Dabar reikia paruošti tešlą.
Lengvai padenkite stalą borošu ir iškočiokite tešlą. Iškočiokite norimos formos paplotėlius. Dėkite juos ant deko, kuris turi būti pateptas sviestu arba išklotas pergamentu. Keksiukus pradurkite šakute ir patepkite kiaušiniu.
Dabar laikas kepti. Orkaitės temperatūra turėtų būti 180 laipsnių pagal Celsijų. Kai pamatysite, kad orkaitės viršus raukšlėjasi – ištraukite ją iš orkaitės. Skanaus!