Kaip pasigaminti tikrą vištienos širdelės šašlyką

Vištienos širdelės – jos dažnai nepakankamai vertinamos gaminant kasdienį maistą. Iš jų galima gaminti skanius kebabus. Kodėl gi neparuošus jų vakarui, kad būtų įvairovė.

Ingredientai

Maisto gaminimui reikia pasiruošti šių produktų rinkinį:

  • vištienos širdelių – 1 kg;
  • padažo – 2 valg;
  • raudonėlio – 1 šaukštelis;
  • paprikos – 1 šaukštelis;
  • džiovinto laiškinio česnako – 1 šaukštelis;
  • čeburekai – 1 vnt;
  • druskos – 0,5 šaukštelio;
  • alyvuogės – 3 šaukštai;
  • citrinos sultys – 3 valg. šaukštai.

Kaip paruošti

Susmulkinkite širdeles ir nupjaukite nereikalingą šoninę dalį. Vėl išmaišykite. Tada supilkite okropą. Pagardinkite ir pagardinkite širdeles paprika, džiovintais laiškiniais česnakais, raudonėliais, padažu, alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir druska. Sudėkite smulkintus laiškinius česnakus.

Viską išmaišykite. Uždenkite kepimo plėvele ir palikite marinuotis šaldytuve visai nakčiai. Jei ruošiate patiekalą vakarui, užberkite ryte ir palikite iki vakaro.

Širdeles reikia suverti ant medinių iešmelių. Suvyniokite į foliją ir 25 minutes pašaukite į 180 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę.

Likus 5 minutėms iki pabaigos nuimkite foliją ir iškepkite jas taip, kad atrodytų skaniai. Skaniai!

Taip pat skaitykite:  Dėl kokių klaidų rauginti kopūstai stori: šių klaidų vengia beveik visi
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti