Tai, ar omletas bus aštrus, ar tirštas, priklauso nuo to, kaip jį paruošite. Jis gali būti tobulas, jei žinote keletą paprastų kulinarinių paslapčių. Apie tai išsamiai pakalbėsime šiame straipsnyje.
Išsami informacija
Omletas yra tikras skanumynas, o vizualiai jis labai patrauklus ir apetitiškas. Norint gauti padorų rezultatą, reikia geros keptuvės. Idealu, jei ji turi storas sieneles. Rekomenduojama rinktis nedidelio skersmens keptuvę, pagamintą iš čavun.
Laikykitės darbo su kiaušiniais taisyklių. Plakite juos su pienu ne per stipriai, bet saikingai. Ir tai darykite ne maišytuvu, o plaktuvu arba šluotele.
Virtuvės šefai sako, kad omletas geriau iškeps, jei bus kepamas ant alyvuogių aliejaus. Ir dar vienas įdomus faktas. Smažiti potribno ant gerai pateptos keptuvės, bet ne ant didelės voghni priduoti į parengtį. Mėgaukitės!