Kai žmonės sako žodį „kotletas”, jie galvoja apie mėsos arba ryžių patiekalą iš maltos mėsos. Tačiau iš tikrųjų kotletas yra pailgos arba apvalios formos ir gali būti ne tik iš mėsos ar ryžių, bet ir iš įvairių daržovių. Labai pikantiški yra kopūstų kotletai.
Išsamesnė informacija
Jiems paruošti reikia nedidelio kopūsto, gabalėlio baltos duonos, 2 virtų bulvių, 1 kiaušinio, dviejų indelių krakmolo, druskos, pipirų pagal skonį, boroshno paniruvannya ir alyvuogių riebalams.
Pirmiausia išvirkite kopūstus ir bulves, duoną pamirkykite piene arba vandenyje. Kai atvės, kopūstus, išmirkytą duoną ir bulves pertrinkite per mėsmalę. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir krakmolo. Formuokite nedidelius paplotėlius, apvoliokite juos boroščenoje arba paniruvallnyje duonos džiūvėsėliuose ir aptepkite alyvuogių aliejumi.
Tai mažai kalorijų turintis ir labai skanus patiekalas!