Kulinarna mandrivka į Ispaniją. Gaminame paštetą su pomidoru ir sira. Jis labai aromatingas ir skanus prie skrebučių, brusketų ir tiesiog kramtyti ant duonos. Receptą skaitykite žemiau esančiame straipsnyje.
Ingredientai
Gaminti reikės šių produktų:
- Pomidorų – 300 g;
- kietojo sūrio – 120 g;
- laiškinių česnakų – 2 gvazdikėlių;
- aštrių juodųjų pipirų – 3 kapeikos;
- alyvuogių – 0,5 šaukštelio;
- druska.
Kaip paruošti
Nuo pomidoro nulupkite odelę. Užpilkite jas okropu, tada ji lengviau nusilups. toliau nuo pomidoro reikia pašalinti sulčių dalį. Reikia tik minkštimo.
Pomidorus sudėkite į trintuvą, sudėkite sireną ir šilauoges. Iš jų pagaminkite paštetą. Jei mišinys tirštas, galite įpilti šiek tiek daugiau alyvuogių aliejaus. Dabar įberkite druskos, aštriųjų pipirų. Viskas paruošta. Mėgaukitės!