Kaip pasigaminti ispanišką paštetą su pomidoromis

Kulinarna mandrivka į Ispaniją. Gaminame paštetą su pomidoru ir sira. Jis labai aromatingas ir skanus prie skrebučių, brusketų ir tiesiog kramtyti ant duonos. Receptą skaitykite žemiau esančiame straipsnyje.

Ingredientai

Gaminti reikės šių produktų:

  • Pomidorų – 300 g;
  • kietojo sūrio – 120 g;
  • laiškinių česnakų – 2 gvazdikėlių;
  • aštrių juodųjų pipirų – 3 kapeikos;
  • alyvuogių – 0,5 šaukštelio;
  • druska.

Kaip paruošti

Nuo pomidoro nulupkite odelę. Užpilkite jas okropu, tada ji lengviau nusilups. toliau nuo pomidoro reikia pašalinti sulčių dalį. Reikia tik minkštimo.

Pomidorus sudėkite į trintuvą, sudėkite sireną ir šilauoges. Iš jų pagaminkite paštetą. Jei mišinys tirštas, galite įpilti šiek tiek daugiau alyvuogių aliejaus. Dabar įberkite druskos, aštriųjų pipirų. Viskas paruošta. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kulinarai atskleidė graikiškų mėtų vietoj duonos gaminimo paslaptis.
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti