Vidbivni galima ruošti įvairiais būdais. Klasikinis būdas – apvolioti juos tešloje, pasūdyti, papipirinti ir apvolioti boroškuose, kiaušiniuose arba tešloje. Arba galima daryti kitaip – pamirkyti juos gazuotame vandenyje ir į jį įmaišyti nemalonaus ingrediento.
Išsamesnė informacija
Paimkite 1 butelį bet kokios rūšies gazuoto vandens, įberkite druskos, pipirų, vichavlennyj chasnik. Prieskonių kiekis priklauso nuo virtuviniu plaktuvu sumuštos mėsos kiekio. Viską sumaišykite ir supilkite į dubenį. Pamirkykite šiame mišinyje 15-20 minučių.
Tuo tarpu įmuškite kiaušinius (jų kiekis vėlgi priklauso nuo to, kiek turite kotletų). Supilkite į dubenį, o kitame dubenyje – sopte borošną. Mėsą iš pradžių pamirkykite borošnoje, o paskui – kiaušinyje. Kodėl ne vienas ant kito? Atsakymas paprastas: tam, kad boroshno nesudegtų keptuvėje.
Keptuvėje įkaitinkite alyvuoges ir patepkite stebuklingą tešlą. Kvapnus (aitriosios paprikos daro savo darbą), įmirkęs (vanduo su bulbaškėmis padarė savo), m’yakі ir labai pikantiškas – tiesiog tirpsta burnoje!