Kaip pasigaminti burnoje tirpstančius mėsainius

Vidbivni galima ruošti įvairiais būdais. Klasikinis būdas – apvolioti juos tešloje, pasūdyti, papipirinti ir apvolioti boroškuose, kiaušiniuose arba tešloje. Arba galima daryti kitaip – pamirkyti juos gazuotame vandenyje ir į jį įmaišyti nemalonaus ingrediento.

Išsamesnė informacija

Paimkite 1 butelį bet kokios rūšies gazuoto vandens, įberkite druskos, pipirų, vichavlennyj chasnik. Prieskonių kiekis priklauso nuo virtuviniu plaktuvu sumuštos mėsos kiekio. Viską sumaišykite ir supilkite į dubenį. Pamirkykite šiame mišinyje 15-20 minučių.

Tuo tarpu įmuškite kiaušinius (jų kiekis vėlgi priklauso nuo to, kiek turite kotletų). Supilkite į dubenį, o kitame dubenyje – sopte borošną. Mėsą iš pradžių pamirkykite borošnoje, o paskui – kiaušinyje. Kodėl ne vienas ant kito? Atsakymas paprastas: tam, kad boroshno nesudegtų keptuvėje.

Keptuvėje įkaitinkite alyvuoges ir patepkite stebuklingą tešlą. Kvapnus (aitriosios paprikos daro savo darbą), įmirkęs (vanduo su bulbaškėmis padarė savo), m’yakі ir labai pikantiškas – tiesiog tirpsta burnoje!

Taip pat skaitykite:  Kaip pasigaminti ryžių sriubą su auksiniu sultiniu: idėja vakarienei
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti