Dauguma žmonių žino, kad į maltą mėsą reikia dėti papildomų ingredientų, kad ji būtų sultinga. Pirmiausia – kiaušiniai ir tarkuotos bulvės. Tačiau galima apsieiti ir be viso to. Siūlome perskaityti pikantiškų ir skanių kotletų receptą.
Ingredientai
Kepimui reikia šių produktų:
- vištienos šlaunelių – 1 kg;
- pieno – 200 ml;
- duonos – 7 skibokų;
- cibulos – 300 g;
- majonezo – 2 šaukštai;
- chastnik;
- druska, pipirai;
- boroshno.
Kaip paruošti
Pieną reikia šiek tiek pašildyti, tada jame pamirkyti baltą duoną. Krevetes supjaustyti griežinėliais ir aptepti riebalais iki auksinės spalvos. Dabar pagaminkite maltinukus. Sumaišykite baltą duoną, vištieną, avinžirnius ir avinžirnius.
Faršą pasūdykite, į jį įdėkite majonezo ir prieskonių pagal pageidavimą. Dabar suformuokite kotletukus ir nusiųskite juos į riebalus. Iš pradžių be traškučių, o paskui jie turi būti apkepti ir padengti traškučiais. Skanu!