Labai karštas ir aromatingas. Pomidorų ir choronų prieskoniai idealiai tinka skanauti su mėsa. Pasiimkite receptą į savo kulinarinę knygą, jo tikrai prireiks.
Ingredientai
Gaminimui reikia šių produktų:
- Pomidori – 1 kg;
- aitriosios paprikos – 2 vnt;
- aitriosios paprikos – 250 g;
- aitriosios paprikos šaknies – 250 g;
- ocet 5 proc.
- cukrus, druska.
Kaip paruošti
Sumalkite paprikas ir pomidoro riekeles blenderiu. Supilkite mišinį į puodą ir užvirinkite. Beje, pomidori geriau vartoti pertrintus. Virkite 10 minučių. Masę atvėsinkite.
Chasniką ir cinamoną reikia sutrinti. Geriau juos sumalti mėsmale. Įberti druskos, oketo, zūkoro. Išmaišykite ir sumaišykite su pomidorų mase.
Dabar prieskonius sudėkite į stiklainius, uždarykite ir padėkite šaltoje vietoje. Skanaus!