Kaip paruošti prieskonius su pomidoro ir chironu

Labai karštas ir aromatingas. Pomidorų ir choronų prieskoniai idealiai tinka skanauti su mėsa. Pasiimkite receptą į savo kulinarinę knygą, jo tikrai prireiks.

Ingredientai

Gaminimui reikia šių produktų:

  • Pomidori – 1 kg;
  • aitriosios paprikos – 2 vnt;
  • aitriosios paprikos – 250 g;
  • aitriosios paprikos šaknies – 250 g;
  • ocet 5 proc.
  • cukrus, druska.

Kaip paruošti

Sumalkite paprikas ir pomidoro riekeles blenderiu. Supilkite mišinį į puodą ir užvirinkite. Beje, pomidori geriau vartoti pertrintus. Virkite 10 minučių. Masę atvėsinkite.

Chasniką ir cinamoną reikia sutrinti. Geriau juos sumalti mėsmale. Įberti druskos, oketo, zūkoro. Išmaišykite ir sumaišykite su pomidorų mase.

Dabar prieskonius sudėkite į stiklainius, uždarykite ir padėkite šaltoje vietoje. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Lengvas keptos vištienos su daržovėmis receptas
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti