Kaip paruošti pikantišką koldūnų įdarą: 3 receptai

Naminiai koldūnai yra tikras kulinarijos šedevras, kuriam neįmanoma atsispirti. Tokio malonaus gaminimo paslaptis – pikantiškas įdaras. Iakі receptai m’clear koldūnų įdaro ponai turėtų pasiimti į pastabą:

1 . Klasikiniai su kiauliena ir karvės oda.

Kokių ingredientų mums reikia:

  • geros kiaulienos;
  • 200 gramų karvės odos kiaulienos;
  • 300 g riebios kiaulienos;
  • 2 cibulinų;
  • gvazdikėlio chasnickio;
  • druskos ir juodųjų pipirų.

Kaip paruošti:

Šių koldūnų gamyba labai paprasta, nes idealus produktų derinys leidžia paruošti kuo sultingesnį įdarą.

Mėsą reikėtų kelis kartus perleisti per mėsmalę, o cikorijas galima sutrinti trintuvu.

Sudėkite ingredientus į dubenį, įberkite reikiamą kiekį druskos ir juodųjų pipirų. Geriau imti šviežiai sumaltą, nes ji yra aromatingiausia.

Įdaras paruoštas naudojimui.

2.Vištienos koldūnai.

Toliau pateikiamas produktų sąrašas:

  • 2 gabaliukai vištienos filė;
  • 1 didelė žibuoklė;
  • druskos ir visų paukštienai naudojamų prieskonių.

Kaip gaminti: 1:

Tokie koldūnai turi ypatingą skonį, kuris patiks daugeliui žmonių. Nebijokite, kad įdaras bus sausas: situaciją palengvins cibulynė.

Iš paukščio išvirkite įdarą, o vištieną troškinkite su nedideliu kiekiu alyvuogių aliejaus, kol ji visiškai iškeps.

Sudėkite ingredientus, pertrinkite juos per blenderį, kol susidarys vientisa masė. Pasūdykite, įberkite mėgstamų prieskonių ir išvirkite koldūnus.

3. Kiaulienos koldūnus.

Reikia šių produktų:

  • kilogramo kiaulienos;
  • 2-3 kiaulienos granulių;
  • 2 valgomųjų šaukštų vandens;
  • druskos ir prieskonių pagal savo skonį.

Kaip paruošti:

Kiaulienos koldūnai yra paklausiausi, nes ši mėsos rūšis pasižymi puikiomis pikantiškomis savybėmis. Kiaulieną sumalame į maltą mėsą, susmulkiname laiškinius česnakus su aitriosiomis paprikomis ir kartu su prieskoniais bei druska sudedame į kiaulieną.

Kadangi kiauliena gali būti sausa, supilame nurodytą kiekį ridinio, išplakame iki vientisos masės.

Tačiau tokią maltą mėsą reikėtų palikti virtuvėje maždaug dvi savaites, o tada pereiti prie koldūnų gaminimo.

Taip pat skaitykite:  Kaip paruošti cukruotas apelsinų žieveles
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti