Kaip paruošti paprastas, bet labai skanias klasikines salotas „Cole slaw”

Vitaminas, paprastas, bet labai pikantiškas ir nashvidkuruch. Klasikinėms „Cole slaw” salotoms reikės minimalaus turimų produktų rinkinio. Pagrindinis skirtumas nuo kitų panašių paslėpsnių yra padažas, dėl kurio salotos tampa labai apetitiškos ir sultingos.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: kopūstai bilokachannaya – 300 gr
  • Morkos – 200 gr
  • Selerijos stiebai – pagardui

Padažui – 1 valgomasis šaukštas:

  • Grietinė – 3 šaukštai.
  • Majonezas – 2 šaukštai. litrai.
  • Garstyčios – 1 arbatinis šaukštelis. litras.
  • Druska – dribka
  • Malti aitriosios paprikos pagardams
  • Zukor dribka (su pagardais).

Gaminimas: 1:

Geriau imti jaunus kopūstus, jei negalite, tuomet iš senų kopūstų rinkitės tik plonus lapus be stambių priemaišų. Majonezo padažui tinka bet kokios rūšies garstyčios. Druską, cukorą, pipirus galima koreguoti pagal savo skonį, taip pat galima dėti mėgstamų prieskonių. Siera galima pakeisti obuoliais, saldžiosiomis paprikomis, salotomis arba visai nedėti.

Nuo kopūstų pašalinkite viršutinius lapus, juos susmulkinkite ir smulkiai sutrinkite. Virtus kopūstus sudėkite į gilų dubenį.

Morkas nulupkite ir susmulkinkite. Morkas sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkavimo grotelių. Taip pat galite naudoti korėjietišką morkų tarką. Suberkite tarkuotas morkas į dubenį su kopūstais.

Susmulkinkite salierų lapus ir įmaišykite į salotas.

Dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, garstyčias, druską, cukatą, juoduosius pipirus ir išmaišykite. Prieš patiekiant ant stalo salotas apšlakstykite padažu.

Cole Slaw salotas galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip garnyrą prie mėsos, bulvių, vištienos, ryžių.

Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Maisto gaminimas greitai: grybų pidliwa garner
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti