Kaip paruošti karštą sriubą su keptais pomidoro vaisiais

Pomidoros naudojamos visiems gerai žinomoms sriuboms gaminti. Pavyzdžiui, gazpačo. Siūlome išbandyti kitą pomidorų sriubos variantą. Rodzinka yra ta, kad jai skirtas daržoves reikia iškepti. Ji pasižymi ypatingu skoniu ir aromatu.

Ingredientai

Gaminti reikia šių produktų:

  • Žibalo – 1 valgomasis šaukštas;
  • kepto pomidoro – 850 g;
  • laiškinių česnakų – 2 gvazdikėlių;
  • sultinio – 400 ml;
  • baziliko – 2 šaukštai;
  • tsukor – 1 šaukštelis;
  • juodųjų pipirų – ¼ šaukštelio;
  • plaktos viršūnėlės – 100 g.

Kaip paruošti

Supilkite alyvuoges į ant viryklės esantį kastrolą, sudėkite supjaustytą cibulę ir aitriąją papriką. Kepkite 2 minutes. Dabar sudėkite supjaustytus iškeptus pomidorius. Supilkite sultinį. Tai gali būti vištienos, mėsos arba daržovių sultinys.

Iš karto į sultinį suberkite pakepintas žoleles, bet įberkite 1 valgomąjį šaukštą druskos. Nepamirškite juodųjų pipirų. Užvirinkite sriubą. Po to sumažinkite ugnį, uždenkite vikšru ir troškinkite 15 minučių. Kurį laiką palaikykite šaldytuve, kad būtų galima sutrinti trintuvu.

Suplakę sriubą pašildykite ant viryklės, supilkite į viršų ir sudėkite žoleles. Viską išmaišykite ir supilkite į lėkštes. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kulinaris atskleidė, kaip paruošti bananų duoną: zdivuvayut savo tėvynę
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti