Kaip paruošti karamelinį padažą su maskarpone desertams ir vaisiams

Šį karamelinį padažą desertui galima patiekti su šviežiais vaisiais. Skanu į jį įdėti obuolių, bananų ir kt. Karamelinis padažas taip pat papildys jūsų mėgstamus desertus ir pyragus.

Ingredientai

Gaminimui reikia šių produktų:

  • rudojo cukraus – 100 g;
  • vandens – 2 valg;
  • sviesto – 50 g;
  • maskarponės – 1 valgomasis šaukštas.

Kaip paruošti

Į keptuvę įpilkite vandens. Palaikykite nedidelę ugnį. Nepalikite keptuvės, kad karamelė nesudegtų. Palaipsniui cukrus virs sirupu. Maišykite jį medine mentele.

Taip pat skaitykite:  Kaip paruošti pikantiškus morkų pyragėlius
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti