Su pikantišku padažu puikiai dera riebaluose aptepta, kepta ir virta vištiena. Dėl to padažas tampa tik sultingesnis. Klasika, kai vištiena patiekiama su padažu.
Ingredientai
Gaminimui reikia šių produktų:
- pomidorų pastos – 2 valg;
- grietinės – 1 valgomasis šaukštas;
- morkų – 1 vnt;
- cibulos – 1 vnt;
- vandens – 250 ml;
- aštriosios paprikos – 0,5 šaukštelio;
- paprikos – 0,5 šaukštelio;
- druskos.
Kaip paruošti padažą
Gaminimo procesas užims mažiausiai laiko. Suberkite zibulį ir morkas. Šaknines daržoves reikia pakepinti alyvuogių aliejuje. Atkreipkite dėmesį į tai, kad iš pradžių kelias minutes vikladayut zibulu, o tada sudėkite morkas.
Kai šakniavaisiai apskrus, sudėkite pomidorų pastą. Stipriai išmaišykite ir supilkite stiklinę vandens. Pasūdykite, įberkite prieskonių ir grietinės. Padažą pavirkite 5 minutes ir galite nuimti nuo viryklės. Mėgaukitės!