Kaip paruošti idealų ir paprastą vištienos padažą

Su pikantišku padažu puikiai dera riebaluose aptepta, kepta ir virta vištiena. Dėl to padažas tampa tik sultingesnis. Klasika, kai vištiena patiekiama su padažu.

Ingredientai

Gaminimui reikia šių produktų:

  • pomidorų pastos – 2 valg;
  • grietinės – 1 valgomasis šaukštas;
  • morkų – 1 vnt;
  • cibulos – 1 vnt;
  • vandens – 250 ml;
  • aštriosios paprikos – 0,5 šaukštelio;
  • paprikos – 0,5 šaukštelio;
  • druskos.

Kaip paruošti padažą

Gaminimo procesas užims mažiausiai laiko. Suberkite zibulį ir morkas. Šaknines daržoves reikia pakepinti alyvuogių aliejuje. Atkreipkite dėmesį į tai, kad iš pradžių kelias minutes vikladayut zibulu, o tada sudėkite morkas.

Kai šakniavaisiai apskrus, sudėkite pomidorų pastą. Stipriai išmaišykite ir supilkite stiklinę vandens. Pasūdykite, įberkite prieskonių ir grietinės. Padažą pavirkite 5 minutes ir galite nuimti nuo viryklės. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kulinarai atskleidė oktano vaidmenį tešloje: dėti ar nedėti
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti