Kaip paruošti grybų padažą garnyrams papildyti

Vien išvirti kruopų ar makaronų nepakanka, kad patenkintumėte savo skonį. Tačiau grybų padažas gali papildyti ir net nuspalvinti bet kokį garnyrą. Receptas paprastas ir prieinamas. Daugelis jį žino, bet yra ir naujokų, kuriems jo prireiks. Skaitykite daugiau apie grybų padažą.

Ingredientai

Gaminimui reikia šių produktų:

  • pecheri – 250 g;
  • cikorijų – 2 vnt;
  • laiškinių česnakų – 4 gvazdikėlių;
  • viršūnėlės – 120 ml;
  • vandens – 150 ml;
  • druska, pipirai.

Kaip paruošti

Žibuokles ir aitriąsias paprikas reikia marinuoti ir pamirkyti alyvuogių aliejuje. Paruoštus pecheritus paskleiskite ir sudėkite į keptuvę. Virkite, kol grybai išvirs.

Padažui skirtus grybus galima naudoti ne tik pecheritams. Tai gali būti žvynabudės, voveraitės, baltieji ar kiti miško grybai. Kiekvieno iš jų skonis bus labai skirtingas.

Kai grybai bus paruošti, supilkite viršūnėles. Pasūdykite, pabarstykite juodaisiais pipirais ar kitais prieskoniais. Toliau kepkite dar 5-6 minutes. Padažas paruoštas. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Šias salotas galima valgyti vėlai vakare.
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti