Kaip paruošti burokėlių ikrus, kad jie būtų tikrai pikantiški

Jei burokėlius valgėte tik tarkuotus su majonezu, alyvuogių aliejumi ir čatniu, pasigaminkite iš jų ikrų. Jie bus puikaus skonio, nes kartu su prašomais produktais viskas bus tobula. Burokėlių veislė veiksme.

Ingredientas

Ikrams gaminti reikia šių produktų:

  • baravykų – 3 vnt;
  • cikorijos – 1 vnt;
  • pomidorų pastos – 2-3 šaukštai;
  • cucor – 1 valgomasis šaukštelis;
  • rossil – 100 ml;
  • alyvuogės;
  • druska, prieskoniai.

Kaip paruošti

Išvirkite virtinius, kol visiškai išvirs, ir juos nulupkite. Sutarkuokite ant tarkos. Supjaustykite griežinėliais ir kelias minutes pakepinkite zebulę alyvuogių aliejuje. Įdėkite zūkurą.

Dabar į keptuvę galite sudėti tarkuotą svogūną ir užpilti pomidorų pasta. Kelias minutes patroškinkite, supilkite salierus. Virkite dar 10 minučių.

Svarbu, kad keptuvėje būtų drėgmės. Jei jos bus, karis gali pradėti degti. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens.

Galima dėti arba nedėti druskos, pipirų ar prieskonių. Karį kaitinkite dar 5 minutes ir išjunkite ugnį.

Taip pat skaitykite:  Kaip pagreitinti karamelizuotų cibulių paruošimą
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti