Jei norite iš karto spręsti apie tunų pyragėlių biudžetinį pobūdį, norėtume jus informuoti, kad jie iš tiesų yra biudžetiniai. Pirma, gaminkite juos iš konservuoto tuno. Kita vertus, svoris padidėja dėl to, kad dedama ryžių.
Ingredientai
Paruoškite taip:
- virti ryžiai – 160 g;
- tuno konservų – 2 v.;
- cibula – 1 vnt;
- kiaušinis – 1 vnt;
- paniruvanni džiūvėsėliai.
Kaip paruošti
Ryžiai turi būti jau išvirti ir atvėsę. Iš dviejų skardinių konservuoto tuno nusausinkite odelę. Sumaišykite ryžius su ryžiais ir griežinėliais supjaustyta cibulija bei žalumynais.
Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi. Aptepkite kotletus iš abiejų pusių, kol apskrus. Nepaprastai apetitiška. Mėgaukitės!