Kaip paruošti bananinius blynus, kad jie nepatamsėtų

Kai jau atsibodo įprasti blyneliai, galite paįvairinti viską bananų pagardais. Vienintelė problema ta, kad sunku kovoti su spalva ir konsistencija. Pagaminkite jį pagal šį receptą, tada viskas bus be problemų ir nebus kulinarinių klaidų.

Ingredientai

Gaminimui reikia šių produktų:

  • pieno – 0,5 ml;
  • kiaušinių – 2 vnt;
  • borošno – 0,5 kvul;
  • zucor – 2 šaukštai;
  • rozpushuvach – 0,5 šaukštelio;
  • bananas – 1 vnt;
  • alyvuogės;
  • druska.

Kaip paruošti

Dubenyje reikia sumaišyti 4 komponentus: pieną, cukrų, druską, kiaušinius. Produktus reikia sumaišyti vilkoju arba plaktuvu. Palaipsniui įmaišyti borošno su tirpikliu. Maišykite iki vientisos masės.

Bananą sutrinkite šakute ir įmaišykite į tešlą. Nedėkite per daug. Jei įdėsite daugiau bananų nei rekomenduojama, tešla gali patamsėti. Bananų turi būti mažiau nei kitų ingredientų. Rekomenduojama naudoti nepernokusius vaisius.

Dabar galite kepti blynelius iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Kokių gudrybių žino ponai, kad barščiai būtų dvigubai skanesni?
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti