Kaip pagreitinti karamelizuotų cibulių paruošimą

Rinkdamiesi zebulą norėtumėte, kad ji būtų gražios aukso spalvos. Tokią būklę galima pasiekti palaipsniui, tačiau kepant galima sugaišti daug mažiau laiko.

Zubulų sudėtyje yra zūkuro. Jis karamelizuojasi veikiamas temperatūros. Taip jis įgauna gražią ir apetitą keliančią spalvą. Procesą galite pagreitinti naudodami vieną produktą. Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje.

Išsami informacija

Kepimo soda padės karamelizuoti zibulį. Tai įvyks daug greičiau, jei įbersite vieną valgomąją sodą. Nekepkite jos karštai, nes tai turės įtakos skoniui.

Kaip padeda kepimo soda? Tiesiog karamelizacija užtrunka dvigubai trumpiau. Dabar jums nereikės stovėti ir čatuvatuoti zibulį, o rezultatas bus puikus. Svarbiausia atsargiai rinktis sodos kiekį.

Taip pat skaitykite:  Serbentų piurė su vasaros preparatais
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti