Kaip pagaminti aštrius blynus, o ne tipiškus: virėjų paslaptys

Kulinarijoje viskas įmanoma, jei žinote, ką ir kaip daryti. Ir kažką įprasto galima paversti, pavyzdžiui, aistra tinkamos mitybos kategorijai. Išsamiau pakalbėkime apie oladki. Taigi, jie gali būti naudingi.

Išsamiau

Norint įprastus apladus pakeisti rudais, reikia pakeisti vieną kaloringą ingredientą. Kvietinius miltus pakeiskite viso grūdo miltais. Dėl to turėsite blynelių, kuriuos galėsite valgyti kada panorėję. Jiems pagaminti reikia šių ingredientų:

  • Viso grūdo borošno – 200 g;
  • bananų – 1 vnt;
  • pieno – 100 ml;
  • kiaušinio – 1 vnt;
  • sodos – 0,5 šaukštelio;
  • druskos – dribka;
  • cinamono.

Sumaišykite visus sausus ingredientus, bet sodą pasilikite. Vėliau jos reikės įmaišyti į tešlą.

Dabar suplakite kiaušinį, pieną ir bananą. Naudokite maišytuvą ir tada sudėkite sausus ingredientus. Paskutiniame žingsnyje įmaišykite kepimo sodą, gesintą oktanu.

Įkaitinkite keptuvę, patepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite paplotėlius 1-2 minutes. Patiekite su bet kokiu mėgstamu priedu. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kaip paruošti pyragėlius, kuriuos galima valgyti pasninko metu
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti