Kaip marinuoti karvės odą kepimui rankovėje, kad mėsa būtų aromatinga

Jalovičius puikiai dera su įvairiais marinatais. Su jais mėsa įgauna naują skonį ir aromatą, todėl tampa labai švelni ir apetitiška. Gaminti rankovėje paprasta. Jūsų užduotis – tik paruošti mėsą.

Kaip marinuoti

Per daug nesijaudinkite. Virėjai jau viską apgalvojo. Jie rekomenduoja pasigaminti marinatą iš šių ingredientų:

  • 1 valgomasis šaukštas smulkintos paprikos;
  • granuliuoto chasniko – 0,5 šaukštelio;
  • itališkų žolelių – 1 šaukštelis;
  • padažo – 50 ml;
  • alyvuogių – 1 valgomasis šaukštas.

Kad būtų lengviau išmaišyti, dubenyje sumaišykite recepte nurodytus ingredientus. Kaip matote, marinatą paruošti paprasta.

Paruoštą karvės odą reikia aptepti marinatu. Palikite jį 1 metams. Tada įdėkite ją į kepimui skirtą rankovę. Marinato pertekliaus neišpilkite, bet taip pat įdėkite į rankovę. Tokią karvės odą metus kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje. Jei yra noro, likus 10 minučių iki paruošimo galite suplėšyti maišelį, kad susidarytų apetitą žadinanti plutelė. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  5 geros kiaulienos šašlykų gamybos paslaptys
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti