Jalovičius puikiai dera su įvairiais marinatais. Su jais mėsa įgauna naują skonį ir aromatą, todėl tampa labai švelni ir apetitiška. Gaminti rankovėje paprasta. Jūsų užduotis – tik paruošti mėsą.
Kaip marinuoti
Per daug nesijaudinkite. Virėjai jau viską apgalvojo. Jie rekomenduoja pasigaminti marinatą iš šių ingredientų:
- 1 valgomasis šaukštas smulkintos paprikos;
- granuliuoto chasniko – 0,5 šaukštelio;
- itališkų žolelių – 1 šaukštelis;
- padažo – 50 ml;
- alyvuogių – 1 valgomasis šaukštas.
Kad būtų lengviau išmaišyti, dubenyje sumaišykite recepte nurodytus ingredientus. Kaip matote, marinatą paruošti paprasta.
Paruoštą karvės odą reikia aptepti marinatu. Palikite jį 1 metams. Tada įdėkite ją į kepimui skirtą rankovę. Marinato pertekliaus neišpilkite, bet taip pat įdėkite į rankovę. Tokią karvės odą metus kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje. Jei yra noro, likus 10 minučių iki paruošimo galite suplėšyti maišelį, kad susidarytų apetitą žadinanti plutelė. Mėgaukitės!