Pakanka koldūnams virti. Tai nėra vienintelis gaminimo būdas. Yra ir kitų alternatyvių virimo formų. Ir jie ne mažiau apetitiški. Pavyzdžiui, galite kepti orkaitėje.
Ingredientai
Maisto gaminimui reikia tokių produktų:
- koldūnų – 0,5 kg;
- cibulos – 1 vnt;
- alyvuogių – 2 šaukštai;
- grietinės – 500 ml;
- žalumynų.
Kaip paruošti
Vištieną supjaustykite griežinėliais ir pamirkykite alyvuogių aliejuje. Pasūdykite ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Bus daug apetitiškiau. Atvėsinkite šaldytuve, o žalumynus pagardinkite grietine.
Sudėkite koldūnus į formą, bet lengvai patepkite ją aliejumi. Viršų apliekite zebrų ir grietinės padažu.
Dėkite koldūnus 20-30 minučių į 180 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę. Mėgaukitės!