Kaip išvirti kakavą, kad gėrimas būtų tobulas

Kakava tokia pikantiška ir aromatinga. Žinoma, jei ji tinkamai ir gerai paruošta. Dauguma žmonių kakavos miltelius suberia į puodelį ir užpila karštu pienu arba okropu. Sakoma, kad tai ir yra visa istorija.

Šis kakavos paruošimo būdas yra gana banalus. Užpilą galima padaryti geresnį ir pikantiškesnį. Apie tai išsamiai pakalbėkime straipsnyje.

Išsamesnė informacija

Gaminkite ne tik kakavą, bet ir su šokoladu. Tai bus fantastiškas gėrimas. Jam paruošti reikės paruošti šiuos produktus:

  • juodojo šokolado – 90 g;
  • kakavos – 0,5 cl;
  • pieno – 1 kv;
  • zucor – 120 g;
  • cinamono – 1 šaukštelis;
  • druskos – dribka.

Kaip paruošti

Šokoladą reikia sutarkuoti ant termoso. Sumaišykite jį su kakava, cinamonu, druska ir cukrumi. Dabar reikia 3 valgomuosius šaukštus šio mišinio sumaišyti su pienu. Užvirinti, bet neužvirinti. Išgertą gėrimą supilti į puodelius.

Laikykitės nurodytų proporcijų. Jei jo reikia daugiau žmonių, tiesiog sumažinkite gramus. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kulinaris atskleidė, kaip tinkamai troškinti įdarytus kopūstus, kad jie būtų tobulai skanūs
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Česnakas ir jo savybės

1. Įvadas: Česnako istorija ir kilmė Česnakas (Allium sativum) – tai viena iš seniausių ir populiariausių daržovių pasaulyje,…