Kaip išsaugoti pusę avokado, kad jis netamsėtų

Salotoms ruošti ne visada reikia viso avokado. Gali prireikti pasilikti kitą pusę. Avokadai gali patamsėti. Ir negalima jo tiesiog padėti ant lėkštutės į šaldytuvą.

Kaip išsaugoti

Geriausias būdas jį išsaugoti – naudoti duonos lydinį. Sudeginkite pusę avokado. Prieš tai patepkite jį trupučiu alyvuogių aliejaus.

Šis konservavimo būdas nepatamsins avokado. Taip pat įdėkite jį į sandarų indą. Taip išvengsite oro patekimo, dėl kurio avokadas pakeičia spalvą. Tuomet nusiųskite jį į šaldytuvą.

Net jei avokadą taip greitai supakuosite, rekomenduojama jo per ilgai nevartoti. Jį galima laikyti šviežią 4 dienas.

Taip pat skaitykite:  Kaip pasigaminti greitą užkandį su mocarela: receptas iš šefo virėjo
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Česnakas ir jo savybės

1. Įvadas: Česnako istorija ir kilmė Česnakas (Allium sativum) – tai viena iš seniausių ir populiariausių daržovių pasaulyje,…