Kaip į pikantiškus patiekalus įpilti citrinų sulčių: patyrusių moterų patarimai

Citrinos aktyviai naudojamos gaminant maistą, nes jos gali atlikti daugybę specialių funkcijų. Taigi savo virtuvėje visada turėtumėte turėti šių gražių citrusinių vaisių. Iak vikoristovuyutsya citrinos kulinariya kvalifikuotų ponai ir virėjai:

  1. Bulvės

Daug žmonių stikavsya su plačiai paplitusia problema: verdant bulvės gali sutrumpėti arba nabuti nemalonios pilkos spalvos.

To galima lengvai išvengti: tiesiog verdant į puodą įpilkite šaukštą citrinos sulčių.

2. Salotos

Daugelis žmonių jau seniai atsisakė parduotuvinių padažų, nes juose yra per daug cheminių medžiagų. Tačiau profesionalūs virėjai taip pat neskuba sūdyti. Druskos kiekį vis dėlto reikėtų riboti.

Jei salotų alyvuogių aliejų sumaišysite su citrinų sultimis, niekas nepastebės, kad sriubai kažko trūksta.

3. barščiai

Jei mėgstate barščius, puikiai žinote, kad jie ne visada išlaiko savo gražią juodą spalvą. Būtent dėl šios priežasties, sutepant barščius, reikėtų įpilti citrinos sulčių.

Be to, jos padės suteikti barščiams garsiosios rūgštelės.

Taip pat skaitykite:  Virtuvės šefai atskleidė, kaip geriausiai paruošti grikių kruopas
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti