Patirties turinčios moterys žino, kad burokėlius galima išvirti greitai, išvengiant nemalonaus kvapo ir išsaugant stiprią spalvą bei skonį. Tam galite pasinaudoti keliomis gudrybėmis.
Išsamesnė informacija
Metų ir patirties patikrinti patarimai, kaip išvirti baravykus, yra paprasti, bet veiksmingi. Pirmiausia užvirinkite vandenį ir įdėkite baravykus.
Arba supilkite vandenį iš virdulio. Nepilkite jo į šaltą vandenį, nes priešingu atveju aromatas pereis į daržovių sultinį.
Kad kuo labiau sumažintumėte nemalonų aromatą, kuris sklinda po visą virtuvę ir ne tik, į puodą įdėkite juodos duonos skibočką. Kvapas verdant bus daug geresnis.
Kad burokėliai neprarastų spalvos ir skonio, į vandenį įberkite 1 šaukštelį oktano ir 1 šaukštelį cinamono.
Išvirus, karštą vandenį nupilkite ir užpilkite šaltu vandeniu, kad būtų lengva nulupti.