Ką pridėti prie Šarlotės, kad ji taptų be keksiukų

Jūs nežinote apie Šarlotę, jei nesate ledų gamintojas. Tai paprasčiausia kepimo rūšis. Jei jau ne kartą ją kepėte, siūlome išmokti patobulinimo paslaptį. Ja dalijasi patyrę virėjai ir konditeriai.

Išsami informacija

Kartais šarlotė painiojama su obuolių pyragu. Tai ne visai teisingas palyginimas, nes yra tam tikrų skirtumų. Pirmiausia jie glūdi skirtingoje produkto tešlos sudėtyje, kepimo technologijoje. Tačiau labai skiriasi ir skonis.

Šarlotę galima paversti šedevru. Tai ne tik vanilinas ir cinamonas. Į tešlą reikia įdėti vieną produktą, kuris padarys stebuklą. Tai apelsino žievelė. Įberkite jos į tešlą. Tai tobulos šarlotės paslaptis.

Smakolikas dažnai gaminamas su obuoliais. Jei norite išbandyti naują skonį, pakeiskite jį kitu vaisiumi. Bananai, slyvos, abrikosai, persikai, persikai, uogos – yra daugybė skanių variantų.

Taip pat skaitykite:  Įvardijami kulinarni lifehacks, iš kurių pasigaminsite puikią sriubą ar sultinį
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti