Ką naudoti šokoladiniam sausainiui skalauti: 2 geriausi variantai

Sausainių gaminimas visada reiškia pikantišką desertą prie arbatos. Vienas geriausių – šokoladinis variantas.

Kad kepimas būtų įdomesnis, atkreipkite dėmesį į geriausius užpilo variantus.

Klasikinis variantas

Kalbama apie standartinį sirupą, kurio pagrindą sudaro zucrur, kuris idealiai dera su bet kokio tipo kepiniais. Šokoladinis biskvitas taip pat taps įdomesnis ir pikantiškesnis.

Į kepimui skirtą indą įdėkite keturis šaukštus cukraus ir užpilkite šešiais šaukštais vandens. Įjunkite ugnį. Virkite, kol užvirs. Po to nuimkite sirupą nuo viryklės. Virkite, kol temperatūra nukris iki keturiasdešimties laipsnių.

Po to galite drąsiai mirkyti sausainių pyragėlius.

Kavos mėgėjams

Visi žino, kad šokolado ir košės skonis puikiai dera, ypač kai kalbama apie desertą. Rekomenduojama į puodą ar puodą įpilti 200 ml vandens.

Jam užvirus, reikia supilti tris arbatinius šaukštelius košės. Broliams rekomenduojamas rožinis variantas. Vėl siųskite indą ant ugnies ir užvirinkite. Virkite kelias minutes. Įpilkite penkis arbatinius šaukštelius sidro acto ir toliau virkite, kol jis visiškai ištirps.

Taip pat skaitykite:  Virėjai atskleidė, kaip iš 100 g maltos mėsos paruošti kalną kotletų
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti