Ką dėti į drebučius, kad jų skonis būtų naujas ir aromatingas

Oladki dažnai būna virti, tačiau kartais norisi juos nuspalvinti ar net pakeisti jų skonį. Siūlome tai padaryti. Jums tereikia pridėti vieną naują ingredientą. Ir tai tik obuolys. Taigi, pasigaminkime obuolių blynelių.

Ingredientai

Šiems produktams paruošti:

  • obuolys – 3 vnt;
  • grietinės – 2 šaukštai;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • cinamono – 0,5 šaukštelio;
  • borošno – 4 šaukštai.

Kaip paruošti

Obuolį sutarkuokite ant tarkos. Sumaišykite su kiaušiniu, grietine, cinamonu ir borošne. Šia tešla dabar galima tepti blynus.

Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Šaukštu iškepkite blynelius. Aptepkite iš abiejų pusių, kol apskrus. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kaip paruošti rančos brokolių zapikanką
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti