Geriau kepti ar tepti kotletus: kaip juos geriau paruošti

Tiek aptepti sviestu, tiek iškepti pyragėliai bus skanūs bet kuriuo atveju. Jei svarstote, kokį kepimo būdą pasirinkti, pažvelkime į šį klausimą apibendrintai. Jei kotletai bus kepti, jie bus maistingesni. Tiesą sakant, jie ne mažiau sotūs nei aptepti riebalais.

Ingredientai

Šiems produktams paruošti:

  • maltos mėsos – 1 kg;
  • avinžirnių – 2 vnt;
  • laiškinių česnakų – 2 gvazdikėliai;
  • vandens – 200 ml;
  • druskos, pipirų;
  • prieskoniai;
  • alyvuogės.

Kaip paruošti

Į maltą mėsą reikia įmaišyti cibulių, aitriųjų paprikų, druskos, pipirų, prieskonių ir vandens. Viską gerai išmaišyti. Išimkite maltą mėsą. Taip ji bus tik geresnė. Dėkite į šaldytuvą per naktį. Kitą dieną suformuokite kotletus.

Deko išklokite pergamentu. Galite patepti trupučiu alyvuogių aliejaus. Išdėliokite kotletus. Siųskite juos kepti 30-40 minučių 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Vaisiai: kilmė, rūšys, maistinė vertė ir nauda sveikatai
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti