Šventės išvakarėse norite paruošti kažką ypatingo, bet tai mažai susiję su Didžiąja diena. Todėl pilstomi kiaušiniai yra kaip tik tai, kuo galite nustebinti savo svečius: nepaprastai spalvinga išvaizda, nuostabus užkandis – ir sūrus, ir gražus!
Išsami informacija
10 „Faberžė kiaušinių” reikės šių ingredientų:
- Reikės: 10 kiaušinių „Scaralupa”.
- Želatinos – 20 g
- Buljono – 200 ml
- Virtos mėsos / krabų lazdelių – 150-200 g
- konservuotų kukurūzų – 100 g
- Žirneliai – 100 g
- Bulgariški pipirai – 1 vnt.
- Žolelės (kruopos, petražolės)
- Citrinos griežinėlių, alyvuogių – pagal pageidavimą.
Pirmiausia reikia paruošti kiaušinių skrebutį. Tam tikslui juos reikia nuplauti ir sausai nušluostyti. Tupiajame gale padarykite nedidelę skylutę (apie 1,5-2 cm). Nupjaukite biloką ir kotelį ir panaudokite kitiems patiekalams. Šiame recepte jie nereikalingi. Kiaušinius suplakite per vidurį ir padėkite juos išdžiūti. Tai lengva padaryti kiaušinių formoje.
Išvirkite sultinį, būtinai pasūdykite, įberkite mėgstamų prieskonių. Atvėsusiame sultinyje 0,5-1 metus mirkykite želatiną. Tuo tarpu paruoškite visus produktus, kuriais bus pildomi kiaušiniai. Їx variantai – dovilnin, imkite viską, kas jums patinka ir turi įvairių spalvų.
Kiaušinius pripildykite paruoštais produktais gera tvarka ir užpilkite sultiniu su želatina. Padėkite kiaušinius į šaldytuvą (bent 3 metams). Prieš patiekdami ant stalo, nulupkite kiaušinienę (kaip įprastą virtą kiaušinį) ir sudėkite ją ant šventinės lėkštės.
Tokie „Faberžė kiaušiniai” papuoš jūsų puikų stalą!