Ar prieš sutepant įdarytus kopūstus reikia juos apvolioti?

Įdaryti kopūstai yra sudėtingas patiekalas, kuriam gaminti reikia rimto požiūrio.

Šis patiekalas mėgstamas daugelyje šeimų, o įdaryti kopūstai dažnai ruošiami šventiniam stalui.

Išsami informacija

Tačiau neišprususios šeimininkės kartais gali susiginčyti dėl to, ar prieš rauginant kopūstus būtina juos patepti sviestu.

Problema ta, kad ankstesnis padengimas turi didelę įtaką troškinio skoniui.

Įdarytus kopūstus reikia iš abiejų pusių aptepti keptuvėje alyvuogių aliejumi.

Tepant aliejumi, mėsa susigers, įgaus tikslesnę formą ir kepimo metu nesubyrės.

Be to, patyrę virėjai sako, kad dėl išankstinio aptepimo riebalais pagerėja ne tik mėsos skonis, bet net ir aromatas.

Kopūstai taip pat įgauna originalų skonį tepant aliejumi.

Taip pat skaitykite:  Purią košę paverskite restorano vakariene: paslaptis slypi prieduose
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Gaminame legendinį „Twix”.

Ar prisimenate „Twix” saldymedžio porą? Salykliniai ir karamelizuoti. Jei taip pat mėgstate šį pikantišką skonį, pabandykite pasigaminti šį…