5 kulinarinės gudrybės, apie kurias žino tik profesionalai

Profesionalūs virėjai ne tik moka skaniai gaminti: paprastai jų maistas, be kita ko, puikiai atrodo. Jie visada turi savo paslapčių, kurios padeda jiems sunkiai dirbti.

Kokios yra geriausios profesionalų praktikos, į kurias reikėtų atsižvelgti:

  1. Daugelis žmonių žino, kad virtos daržovės yra skanus ir pikantiškas maistas, tačiau dažnai išvirtos jos neatrodo taip gražiai. Yra paprasta paslaptis, kuri padės joms išsaugoti skonį ir spalvą: virkite jas ne ilgiau kaip tris minutes ir tada trumpam panardinkite į ledinį vandenį.
  2. Restoranuose kepsnių niekada nepateikite iš karto po to, kai jie iškepti. Taip yra todėl, kad taip sumažėja jo menkos pikantiškumo savybės. Kad mėsa būtų kuo sultingesnė ir aromatingesnė, ją reikėtų patiekti praėjus 5-7 minutėms po iškepimo.
  3. Dažnai pasitaiko, kad verdant sriubą galima persistengti ir persistengti su druska. Tai lengva ištaisyti. Paimkite sūrmaišį, sudėkite į jį ryžius ir nusiųskite į sriubos puodą. Ryžiai pasisavins druską, o tada galėsite ją išvalyti.
  4. Baklažanai yra pikantiška daržovė, tačiau dažnai jie gali būti rūgštūs su nemalonaus skonio girkote. Kad taip neatsitiktų, prieš gamindami turėtumėte juos pasiųsti marinuotis. Vos 15 minučių kartu su jūros druska – ir aštrumo nebeliks.
  5. Daugelis žmonių vakarienei mėgsta patiekti šoninę su kiaušiniu, tačiau ji ne visada būna skani ir traški. Priežastis ta, kad ją reikia tinkamai iškepti. Svarbu prisiminti, kad keptuvė neturėtų būti įkaitusi, o optimali ugnis – minimali.
Taip pat skaitykite:  Pikantiška kaip katilas: 5 gyvenimo būdo patarimai geriausiam gėrimui jūsų gyvenime
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti